Truma iNet Box

Sentral styreenhet for nettoppkoblede Truma-apparater

Truma iNet Box beside smartphone with the english Truma App

Truma iNet Box er en sentral styreenhet som kobler opp Truma-apparatene i campingvognen eller bobilen til nettet. Sammen med Truma-apparatene og Truma App utgjør de Truma iNet System. iNet Box gjør det mulig å styre Combi-varmeapparatet og/eller et Truma-klimaanlegg med smarttelefon eller nettbrett, og å lese av gassbeholdningen med LevelControl mens du er på farten.

Alt du trenger i tillegg, er Truma App, som er gratis. Med det intelligente grensesnittet kan du på komfortabelt vis styre og overvåke for eksempel romtemperaturen i campingvognen eller bobilen.

 • Komfortabel fjernstying av dine iNet-kompatible Truma-apparater med smarttelefon
 • Alde Compact 3020 HE kan integreres i Truma iNet System
 • Enkel installasjon og oppstart med Truma App
 • Samtidig styring med opptil fire mobile enheter

Tekniske data Truma iNet Box

Truma iNet Box
Spenningsforsyning 12 V / 24 V
SIM-korttype Mini-SIM
Grensesnitt TIN-Bus (2 x TIN 1 utskiftbar, 1 x TIN 2), GSM, Bluetooth
Vekt ca. 150 g
Mål (L x B x H) 147 x 96 x 40 mm

Truma LevelControl

Vis gassnivået i en app

Truma LevelControl

Truma LevelControl måler raskt og nøyaktig hvor mye gass det er i flasken, ved hjelp av ultralyd. I tillegg vises det hvor lenge gassbeholdningen rekker. Nivåsensoren overfører de registrerte dataene til din iNetBox. Med Truma App, som er gratis, kan du vise måleverdiene på smarttelefonen eller nettbrettet. Med Truma LevelControl har du alltid gassbeholdningen under kontroll – selv når du er på farten.

 • Registrerer nøyaktig nivå på stål- og aluminiums-LPG-gassflasker med en diameter på 200 til 350 mm
 • Angir gassbeholdning i prosent eller kg og resterende brukstid i dager
 • Sender resultatet direkte til smartelefonen eller nettbrettet via Bluetooth (når du er i nærheten) eller på SMS (når du er på farten)

Tekniske data Truma LevelControl

Truma LevelControl
Spenningsforsyning 2 x 1,5 V batterier
Vekt ca. 128 g (inkl. batteri)

Truma iNet Set

Start med app-styring

Truma iNet Set består av Truma iNet Box og den digitale betjeningsenheten CP plus iNet ready. Begge deler er en forutsetning for å kunne styre Combi-varmeapparater via smarttelefonapp. Settet egner seg derfor spesielt for kunder som har et Combi-varmeapparat med analog betjeningsenhet eller en CP plus som ikke er iNet-kompatibel.

Du kan få skiftet ut betjeningsenheten og installert iNet Box i bobilen eller campingvognen. Hvis du har et Combi-varmeapparat som ble produsert før 2013, må du også skifte ut elektronikken i varmeapparatet.

Så snart du har startet opp med Truma iNet Set åpner det seg en ny verden, og du kan enkelt styre Combi-varmeapparatet ditt via app. I kombinasjon med et iNet-kompatibelt klimaanlegg kan du velge mellom enda flere funksjoner.

 • iNet-kompatible varmeapparater og klimaanlegg kan styres via app.
 • Velg klimaautomatikk via app
 • Still inn varme-/kuldealarm
 • Du kan kontrollere kjøretøyets status underveis